Arbete pågår

MODULAR CHAIRS

Vi vill tacka våra kunder för en lyckad mässvecka där vi fått möjlighet att visa upp våra första prototyper i serien, Modular Chairs. Vi har fått fantastisk feedback från våra kunder och vi ser nu fram emot att släppa dessa stolar under våren 2023.

En stolsfamilj för alla platser, med ett fokus på komfort och personlighet.
Efter flera års utveckling och justeringar kan vi nu med glädje visa upp de första prototyperna av MODULAR CHAIRS. En serie stolar för miljöer som universitet, restauranger, hotell, konferenser, arbetsplatser eller bara i det egna personliga hemmet. De olika modellerna och modulariteten gör familjen mycket mångsidig. Genomgående har vi lagt ett stort fokus på komforten på de olika modellerna. Tillverkad för människan och det dagliga livet, utan att kompromissa på designidentiteten eller karaktären.

Kontakta oss för mer information så berättar vi gärna mer.

Design: Jens Fager

An arrow pointing upwards