Access Storage

AV EDSBYN DESIGN DEPT. Från enkel elegans till eget och exklusivt – du bestämmer! Access Storage är en helt ny förvaringsserie där funktion och valmöjlighet står i fokus. Edsbyn har producerat kvalitetsmöbler efter kundens önskemål i mer än 100 år, Access Storage är vårt svar på Er efterfrågan. MATERIAL & KULÖRER Access Storage finns i ett brett urval av äkta fanér i Björk, Ek och Ask, laminat och målade ytor. Kulörerna Fern Green och Sandy Grey är speciellt framtagna av vår Designer Jens Fager. Fern Green är framtagen med inspiration från Ormbunken och våra rogivande svenska skogar. Sandy Grey med en känsla av nedbrutna klippor som blir till sand. ”Vackert, sobert och rogivande.” – Jens Fager TILLBEHÖR Designade och gjutna handtag med en taktil känsla från formgivarens egna händer. I skala 1:1 har vår Designer Andreas Engesvik handformat modellen för Access-seriens mest exklusiva beslag i gjuten aluminium. ”Ett avtryck av den mänskliga handen för den mänskliga handen.” – Andreas Engesvik  Till Access Storage finns både enkla trådhandtag, eleganta bygelhandtag och Andreas unikt designade handtag att välja mellan. FUNKTIONER Access Storage finns på sockel och ben i flera utföranden. Välj mellan öppen förvaring, jalusi, skjutdörrar och klassiska slagdörrar. Välj höjd, bredd och djup efter behov.
An arrow pointing upwards