Ny struktur på faner

Föreställ dig Hälsinglands vidder, känn doften av sågat trä, studera årsringarna och låt dina fingrar vandra över träets yta. Ibland måste alla sinnen till, för att uppleva kvalité fullt ut. – Vi strävar efter att göra allt med tanke, känsla och omsorg, för att skapa möbler som skänker användarna många års glädje. Såväl funktionellt, som visuellt och taktilt berättar Edsbyns marknadschef Magnus Lignell med stolthet. Edsbyns avdelning för ytbehandling kommer därför att upphöra med att porfylla faner i Ek och Ask för att lyfta fram träets naturliga yta och känsla. Vi byter också till en mer matt klarlack på våra fanerade möbler, vilket ger dem ett mer sobert och naturtroget uttryck. Genom denna förnyelse kommer Edsbyns fanerade möbler inte bara kännas bättre att vidröra, de kommer också att se bättre ut och upplevas som än mer naturliga. En annan positiv effekt är att även vår miljöpåverkan minskar. – Vi är också trygga med att det nya och mer naturliga utförandet är lika tåligt som det tidigare, avrundar vår kvalitetschef Jonas Espes med ett leende.
An arrow pointing upwards