MILANO INSPIRERAR

Inslaget av dova och sobra pasteller var stort på Salone del mobile. I Edsbyns färgskala hittar du exempelvis petroleumblå, lagerbladsgrön, nougat, och puderrosa som skapar samma upplevelse. Även Edsbyns Neat förvaring gör sig mycket bra internationellt med sin nätta form och fina dimensioner. Milano bjöd även på kontraster mellan råa och blanka material, som tex krönskivor i marmor.

LUGNA OASER I FOKUS Intresset för möbler som skapar lugna oaser i öppna kontorslandskap var stort i Milano och Edsbyns nya Resolve Play Sofa fyller detta syfte perfekt. Likt vårt flexibla system Ease Screens med alla sina möjligheter att skapa avskildhet för såväl arbets- som sittplatser och små konferensrum.

Ease är Svanen godkänd och tillverkas i huvudsak av återvunna textilier och PET-flaskor.

An arrow pointing upwards