Edsbyn på CDW 2018

Edsbyn har haft tre fantastiskt inspirerande och givande dagar på Clerkenwell Design Week 2018!

Vi deltog för andra året i rad på Design Fields och har träffat många nyfikna och nya spännande människor som vi ser fram emot att få hålla kontakten med. I montern visade vi bland annat vår mycket populära modulsoffa Gather Modular klädd i grönt tyg från Febrik. En annan produkt som blev en snackis var Tilt Table, ett projekt vi gör för att mäta intresset och behovet kring möjligheten att kunna tilta sitt arbetsbord.

Vi såg också ett stort intresse av vårt och Martin Ljungdahl Erikssons forskningsprojekt ”ljudbubblan” som på mässan visades upp implementerad i vår sittmöbel Resolve Play. Ljudbubblan tar nu nästa steg fram och har fått ett eget projektnamn som My Soundspace. Vi hoppas på att kunna visa upp en ny prototyp för My Soundspace på möbelmässan i Stockholm redan nästa år.

Stort tack till alla besökare, hoppas vi ses nästa år igen!

An arrow pointing upwards