Kontorsinredning

Måste kontorsmöbler se ut som kontorsmöbler? Den personliga touchen, som ju alltid märks i våra hem - är numera lika självklar på arbetsplatsen. Då blir kontoret en spegel av verksamheten. En sammanhållen känsla uppstår. Förutsättningen är dock att du kan anpassa dina kontorsmöbler.

Vi på Edsbyverken låter dig komma till tals. Oavsett om du vill ha ett enda skrivbord eller en komplett kontorsinredning till hela verksamheten. Med vårt stora standardsortiment som grund kan vi modifiera möblerna utifrån dina önskemål. Form, färg, mått och material. Du kan till och med få helt specialtillverkade möbler.

Att inreda kontor på vårt vis
Arkitektens idéer, våra återförsäljares kunskap och vårt eget produktionsupplägg. Det är de tre komponenterna som gör att visioner blir till färdiga kontorsmöbler. Ett genomtänkt samspel som ingen annan i branschen erbjuder.

Ambitionen är att ligga steget före dig. Inspirera. Komma med förslag och tips. Med blicken mot morgondagens kontor tar vi hänsyn till hur teknik, arbetsuppgifter och individuella krav påverkar möblerna. Låt dig inspireras av några exempel på modern kontorsinredning som vi utvecklat i nära samarbete med våra kunder.

Se referensobjekt här >>

Se våra produkter här >>