Lediga Tjänster

Controller


Edsbyn står för samtida design, funktionalitet och uthållig produktion av kontorsmöbler sedan 1899. Idag lever vi ut vårt nordiska arv med ledande formgivare som Jens Fager, Andreas Engesvik och Thomas Eriksson Arkitekter och möblerar företag och förvaltningar i världsklass.

I fabriken i Edsbyn, Hälsingland producerar vi de flesta av våra möbler. AB Edsbyverken ingår i Koncernen Edsbyn Senab AB, som har ca 500 medarbetare runt om i Sverige och huvudkontoret ligger i Edsbyn.

Vår vision är tydlig - Edsbyn skall bli Skandinaviens mest intressanta varumärke inom kontorsmöbler - Vi söker nu en Controller. Edsbyn befinner sig nu i en tid där ständiga processförbättringar och automatisering blir det normala och där således verksamhetsanalyser och uppföljning blir än mer viktiga för att driva verksamheten i önskad riktning.

Ditt ansvar
Du kommer att vara en nyckelspelare för företaget och arbeta nära VD och ingå i ledningsgruppen för Edsbyverken. Dina uppgifter blir att etablera strukturer och rutiner för controllingverksamheten i företaget. Du kommer främst att arbeta med analys och uppföljning samt hämta in information och analysera nyckeltal och på så sätt bevaka lönsamheten i tillverkningen och i affärerna. Ditt ansvar är även att se till företagets inre effektivitet, och påvisa förbättringsmöjligheter i befintliga processer med syfte att automatisera och förenkla arbetet. Att internt förmedla och bidra till att övriga organisationen förstår hur ekonomin påverkas av arbetssätt, processer och rutiner är också en del av din roll.

Din profil
Vi söker dig med utbildning inom ekonomi motsvarande civilekonomutbildning samt ett antal års relevant arbetslivserfarenhet. Personliga egenskaper som värdesätts för rollen är en hög analytisk förmåga i kombination med att kunna kommunicera och förklara ekonomiska samband på ett pedagogiskt sätt. Du är van att driva och förbättra ditt eget arbete samtidigt som du trivs att arbeta i team med andra och samarbeta för att nå uppsatta mål. Tycker du dessutom om att arbeta i en miljö av ständiga förbättringar är du den vi söker!

Du kommer att rapportera till CFO för Edsbyn Senab AB.

Placeringsort är Edsbyn.

Edsbyn som ort erbjuder närhet till det mesta och har ett stort utbud av sport- och friluftsaktiviteter. Kommunen utmärks av en mycket stark industri- och småföretagartradition.


För ytterligare information om tjänsten
Kontakta gärna CFO, Edsbyn Senab, Dennis Hagström, dennis@hagstrom@edsbyn.com, alt HR-chef, Carina Tillman, carina.tillman@edsbyn.com. Telefon 0271-27500 (växel)

Välkommen med din ansökan! Personligt brev och CV skickar du till jobb@edsbyn.com. Märk ansökan med "Controller Edsbyn", sista ansökningsdatum är 2017-02-24, men intervjuer sker löpande.Säljare Södra Sverige


Ditt ansvar
Som regionansvarig säljare kommer du att ansvara för att aktivt stödja återförsäljare i säljprocessen samt bearbeta och informera arkitekter om varumärket Edsbyns produkter och möjligheter. Dina ansvarområden geografiskt, blir främst inom Skåne, Blekinge, Småland och delar av Västkusten men även att etablera och förvalta kontakt med arkitekter i Danmark, främst Köpenhamn med omnejd. Du kommer själv att bygga relationer med kunder och på så sätt driva och skapa förutsättningar för dina egna affärer. Du kommer att ha eget budgetansvar för din affär.

Du kommer att rapportera till försäljningschefen för Sverige.

Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljningsarbete men behöver inte nödvändigtvis vara inom inredningsbranschen, däremot bör du ha ett intresse för inredning. En formell utbildning med försäljningsinriktning är en fördel.

Du har god förståelse för de olika distributionskanalerna i branschen och kan utifrån detta lägga upp en säljstrategi efter varje situation och projekt.

Du behöver i grunden vara intresserad av människor och vara en god människokännare. Du är passionerad för ditt jobb och kan entusiasmera dina medmänniskor som du möter och på så vis få relation och därmed förtroende för oss som företag.

Du visar engagemang genom handlingskraft och du har förmåga att strukturera, prioritera och driva ditt arbete.

Placeringsort är Malmö med omnejd.

För ytterligare information om tjänsten
Kontakta gärna Försäljningschef Sverige Mats Eineljung; Mats.Eineljung@edsbyn.com. Telefon 0271-27500 (växel).

Välkommen med din ansökan! Ansökan i form av personligt brev och CV skickar du till jobb@edsbyn.com. Märk ansökan med "Säljare Södra Sverige", sista ansökningsdatum är 2017-02-24 men urval och intervjuer sker löpande.